SponsorKliks, sponsor Mistral gratis!

Inschrijfformulier HC Mistral

Op deze pagina kun je je aanmelden om lid te worden van Hockeyclub Mistral. Door dit inschrijfformulier in te vullen kun je snel en gemakkelijk het lidmaatschap van HC Mistral aanvragen. Het is belangrijk dat je alle gegevens zo volledig mogelijk invult, op deze manier kan HC Mistral in contact met je komen en blijven! De velden met een * zijn verplicht in te vullen. 


Let op, je kunt ook proeftrainingen volgen voordat jij je aanmeld bij HC Mistral. Weet je dus nog niet zeker of je lid wilt worden van HC Mistral dan kun je eerst een viertal proeftrainingen volgen. Als je deze proeftrainingen al hebt gevolgd of geen behoefte hebt dan kun je je uiteraard direct aanmelden op deze pagina!


Ben je al eerder lid geweest van HC Mistral? Stuur dan een berichtje naar de ledenadministratie
dat je weer lid wil worden! Het kan zijn dat je gegevens nog in de ledenadministratie staat tussen de oud-leden!

Uw Privacy
Wij als Hockeyclub Mistral zijn ons bewust van uw recht op privacy. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen voor de uitoefening van onze vereniging. Meer informatie omtrent onze privacyregels zijn vastgelegd in onze Privacyverklaring. Klik op onderstaande link om deze in te zien.


Privacyverklaring HC MistralPersoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  HC Mistral wil bevorderen dat leden het lidmaatschap via automatische incasso voldoen. De automatische incasso zal in één termijn plaatsvinden. De machtiging geldt tevens voor andere kosten welke in relatie staan tot het lidmaatschap (o.a. inschrijfgelden en zaalhockey). Betalen per factuur is ook mogelijk. Dit vindt plaats indien HC Mistral geen incassomachtiging heeft ontvangen. In dit geval zal de contributie worden verhoogd met € 15,= administratiekosten en dient de factuur in zijn geheel en uiterlijk binnen 30 dagen na factuurdatum voldaan te zijn op het rekeningnummer van HC Mistral. Indien je onderstaande vraag met JA beantwoordt, machtig je daarmee HC Mistral te Rucphen om tot wederopzegging de contributie van het lidmaatschap automatisch ten laste van de opgegeven rekening te incasseren. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Leden Vergadering en kun je terugvinden op deze website.

 
   
   
 
   
 
Arbitrageregels
  Ieder lid van 13 jaar of ouder dient een scheidsrechterkaart te hebben of te halen. HC Mistral biedt de mogelijkheid hier een cursus voor te volgen. Leden met een scheidsrechterkaart kunnen worden ingedeeld om een wedstrijd te fluiten. Het is verplicht hieraan gehoor te geven.

 
   
   
 
   
 
Extra informatie
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.


Zoek op de website
Handige links
Twitter
Sponsoren
Hockey.nl
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Uitslagen
H1 SHOT H6 4-1
D1 SHOT D8 0-7
H1 B.N.M.H.C. Zwart-Wit H6 2-2
MA1 R.M.H.C. de Pelikaan MA3 6-0
MC1 B.H.V. Push MC10 6-2
MD1 HC Etten-Leur MD4 7-0
D1 Hockeyclub Zevenbergen D2-O 0-7
D1 HC Etten-Leur D6 1-1
H1 HC Walcheren H1 3-2