SponsorKliks, sponsor Mistral gratis!
U bent momenteel op deze pagina: Historie HC Mistral 


Hockeyclub HC Mistral.
HC Mistral is opgericht op 31 maart 1983 met als initiatiefnemer de gemeente Rucphen. Men begon destijds met hockeyen op sportpark "De Molenberg”, te Rucphen, alwaar van de plaatselijke voetbalclub een veld werd gehuurd. Een clubhuis was er destijds niet. Na een 7 jaar en een hoop kunst, praat en vliegwerk met de gemeente was het dan eindelijk zover dat HC Mistral zijn eigen stekkie kreeg binnen de gemeente Rucphen. Dit stekkie was en is nog steeds op het sportcomplex "De Vijfsprong”. HC mistral bestaat dus inmiddels al 31jaar.

Toekomstplannen HC Mistral.
Vorig jaar heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden binnen HC Mistral van de kantine, deze is helemaal gemoderniseerd en voldoet aan alle eisen en wensen van deze tijd. Wij kunnen wel stellen dat alle leden hier erg trots op zijn.

Momenteel gaat het met de vereniging wat betreft de aanwas van nieuwe leden erg goed, we krijgen momenteel veel nieuwe jeugdleden, en daar zijn wij als vereniging natuurlijk erg blij mee, want de jeugd heeft tenslotte de toekomst, uiteindelijk worden zij de nieuwe Heren 1 en Dames 1 van onze vereniging. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden, momenteel kunnen we versterking gebruiken bij de jongens C1, Meisjes E8 en Meisjes E6. Ook voor de senioren is er nog plaats bij Dames 1 en Heren 1. Dus wil je je aanmelden als nieuw lid…klik dan  
hier en schrijf je nu nog in!

Wij willen de jeugd een goede en gedegen opleiding en begeleiding geven in het beoefenen van de hockeysport. Om zo door te groeien naar kwalitatief en competitief hockey binnen o.a de regio's Oudenbosch, Zevenbergen, Zundert, Roosendaal, Etten-Leur en Breda.

Doelstelling van de vereniging.
De doelstelling van de vereniging is om de leden de mogelijkheid te bieden op een gezellige manier in een hecht verband de hockeysport te beoefenen. Binnen de financiële mogelijkheden zal de vereniging de technische en conditionele vaardigheden van de leden bevorderen. Daarmee kan een acceptabel competitieniveau worden gewaarborgd. De vereniging zal tevens de hockeysport in de gemeente Rucphen en directe omgeving promoten en door nevenactiviteiten te organiseren het sociale en saamhorigheidsgevoel versterken. 
 
 
Zoek op de website
Handige links
Twitter
Sponsoren
Hockey.nl
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Uitslagen
H1 SHOT H6 4-1
D1 SHOT D8 0-7
H1 B.N.M.H.C. Zwart-Wit H6 2-2
MA1 R.M.H.C. de Pelikaan MA3 6-0
MC1 B.H.V. Push MC10 6-2
MD1 HC Etten-Leur MD4 7-0
D1 Hockeyclub Zevenbergen D2-O 0-7
D1 HC Etten-Leur D6 1-1
H1 HC Walcheren H1 3-2